Nieuwe stappen!👣

Sinds vorig jaar gaat het wandelcoachen vrijwel niet meer, door een hardnekkige liesblessure die ik heb. Eerst lukte het nog om zo’n 3 à 4 kilometer te wandelen maar sinds begin dit jaar kan ik amper 1,5 kilometer lopen.Ik had gehoopt dat door fysio-oefeningen te doen voor mijn lies, mijn blessure zou verbeteren.Maar niets is minder waar.Het blijft op hetzelfde niveau helaas.

Het coachen bleef daarin ook stil staan.
Ik wilde graag door, maar zag ook niet direct welke kant ik op zou gaan.Die weg is nu duidelijk geworden.Het wandelcoachen komt daarmee (tijdelijk) te vervallen.

Stappenderwijs Innerlijke Kracht Coaching is wat ik ga doen.
Ik heb een mooie coachruimte gevonden waar ik de individuele coachgesprekken kan voeren en wellicht toekomstig ook groepstrainingen ga doen.

Allemaal mooie stappen die me weer energie geven.
Daarnaast hoop ik op het creatieve gebied ook nog nieuwe dingen te ontwikkelen.🥰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *