Hier vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Stappenderwijs, gevestigd te Haaksbergen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Enschede onder nummer 72627816.

Algemeen
Een goede relatie met mijn klanten stelt Stappenderwijs op prijs. Duidelijke afspraken vind Stappenderwijs daarin belangrijk. Deze afspraken zijn vastgelegd in deze Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met Stappenderwijs. Door artikelen bij Stappenderwijs te bestellen, geeft u tevens aan dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Onze Algemene Voorwaarden zijn opgesteld conform de wet “Koop op afstand”.

Prijzen
De vermelde prijzen op de website van Stappenderwijs voor de producten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief handeling- en verzendkosten.

Betaling
U dient uw bestelling vooruit te betalen per iDeal. Hierbij maakt Stappenderwijs gebruik van betaalpartner Mollie. Na afronding van de bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Verzending
Stappenderwijs verzendt uw bestelling via PostNL. Tijdens de bestelprocedure worden de verzendkosten automatisch berekend. Dit is afhankelijk van het gewicht van de producten in uw bestelling.

Afhalen
Het is mogelijk om de bestelling af te halen. U kunt hiervoor kiezen bij bestelling via de webshop. Stappenderwijs neemt zelf contact met u op wanneer uw bestelling klaar is om opgehaald te worden.

Levertijden
Stappenderwijs streeft ernaar om uw bestelling binnen 5-7 werkdagen te versturen. Echter kunt u hier geen rechten aan verlenen. Mocht de levertijd onverhoopt langer dan 7 werkdagen worden, dan neemt Stappenderwijs per mail / WhatsApp bericht contact met u op.

Annulering
De bestelling kan door u geannuleerd worden tot het moment dat de betaling is bijgeschreven.


Persoonlijke gegevens en privacy
Persoonsgegevens worden in het klantenbestand van Stappenderwijs opgenomen.
Deze worden alleen gebruikt voor de afhandeling en bezorging van de bestellingen.
Deze gegevens worden nooit aan derden doorgegeven of verkocht.


Voor meer informatie verwijs ik u naar onze Privacy Verklaring.

Afwijkingen
Alle producten worden op bestelling gemaakt.
Hierin wordt er steeds gewerkt met een natuurproduct, te weten: hout.
Het kan zijn dat het uiteindelijke resultaat lichtelijk afwijkt van de voorbeelden op de website.
Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. Mijn producten zijn niet op ware grootte afgebeeld op de site.
Bij de productomschrijving op de site vindt u de maten.

Retourneren en garantie
Volgens de wet “Koop op afstand” hebt u het recht om de producten binnen 14 dagen te ruilen.
Neem in het geval van retourneren contact op met Stappenderwijs via e-mailadres mareen@stappenderwijs.nl.
De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor uw rekening. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening nadat Stappenderwijs uw pakketje heeft ontvangen.
Alleen retourzendingen die onbeschadigd zijn worden geaccepteerd.

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Stappenderwijs kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Stappenderwijs is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
Stappenderwijs is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden aangegeven. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Stappenderwijs zo spoedig mogelijk worden aangepast.

Overmacht
Stappenderwijs is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant in geval van overmacht. Onder overmacht verstaat Stappenderwijs omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van Stappenderwijs. In geval van overmacht heeft Stappenderwijs het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Stappenderwijs zal u dit altijd schriftelijk meedelen.

Klachten / vragen
Stappenderwijs ziet graag dat u tevreden bent. Wanneer u vragen of klachten heeft over de diensten en/of producten van Stappenderwijs, dan worden wij daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht. U kunt uw mail mbt vragen/klachten zenden naar mareen@stappenderwijs.nl.
Stappenderwijs streeft ernaar om u binnen 24 uur na ontvangst van de klacht te antwoorden.
Stappenderwijs zal in alle gevallen zullen haar uiterste best doen om de klacht zo snel mogelijk op zorgvuldige wijze op te lossen. Tot 30 dagen na aanschaf van een artikel zal uw klacht in behandeling genomen.

Copyright en merkrecht
Alle rechten voorbehouden.
Zonder schriftelijke toestemming van Stappenderwijs mag niets van deze website worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden.

Overige bepalingen
Stappenderwijs heeft het recht deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.