Mijn naam is Mareen Scholten.

Ik ben 50 jaar, ben getrouwd en heb twee dochters.
In 2018 ben ik begonnen met Stappenderwijs.
Na jarenlang zelf als zorgprofessional gewerkt te hebben, coach ik nu als innerlijke kracht coach andere zorgprofessionals bij de problemen die zij tegen komen in hun dagelijkse leven.

Veel zorgprofessionals zijn geneigd om zichzelf op de laatste plaats te zetten en er alleen maar voor de ander te zijn.
Zorgprofessionals hebben een heel belangrijk aandeel in onze maatschappij en het zou een enorme impact hebben als zij uitvallen zowel voor hunzelf als voor onze samenleving. Er is in de huidige tijd een grote kans dat dit gebeurt door een enorme druk die op hun schouders ligt, maar ook zeker doordat ze niet gewend zijn om goed voor zichzelf te zorgen en tijdig hulp in te schakelen.
Ik weet als geen ander hoe lastig het is om hulp te vragen.
Hoeveel drempels hiervoor kunnen liggen.
Echter toen ik eenmaal de stap had gezet en ervaarde hoe bevrijdend het was om mijn gevoelens en problemen te bespreken met een professionele coach, heb ik dit meerdere keren gedaan en groeide ik steeds verder als professional en als mens.

Herken jij jezelf in het feit dat je niet goed voor jezelf zorgt en wordt het hoog tijd dat jij jezelf op de eerste plek gaat zetten?

Loop je er al langer mee te worstelen, maar durfde je tot nu toe nog niet de eerste stap te zetten?

Wil jij “quality time” voor jouzelf en ervaren dat jij gaat groeien als mens en als professional?

Als dit heerlijke vooruitzicht jou aanspreekt, dan is het nu de tijd om een afspraak met mij te maken voor een vrijblijvend gesprek waarin we kunnen bespreken welke problemen jij ervaart en waar jij aan wil werken.
De gesprekken kunnen face tot face plaatsvinden of via een online verbinding.

Meld je aan via mareen@stappenderwijs.nl of gebruik de Whatsapp knop.